ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ & ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ OFICRETE

Oficrete

Στο μυαλό του Δέλλα, στην πρόθεση του Μπούση

Ρεαλιστική αποτίμηση ρόστερ βάση στόχων που υποτίθεται κυνηγά η διοίκηση του Ο.Φ.Η.
makrabet 300x250

Υποτίθεται, διότι και εγώ μπορώ να δηλώνω αστροναύτης και να θέτω στόχο ταξίδια στο μέλλον… Θέλω να πω η Κηφισιά έχει δικαίωμα να θέσει στόχο champions league, να βγαίνει ο Πρίτσας και να φωνάζει λετσγκό, γουιμπιλίβ και άλλα τέτοια γραφικά, έχοντας μεταγραφικό μπάτζετ 30.000e. Δικαίωμά του δεν είναι; Άρα ο στόχος που θέτει η διοίκηση δεν λέει κάτι αν δεν συμβαδίζουν το μπάτζετ, η οργάνωση, η γενικότερη φιλοδοξία του συλλόγου, το όραμα της διοίκησης και ο μελλοντικός προγραμματισμός.

Εικάζω ο μπούσουλας λογικά θα είναι «μπάτζετ όσα έσοδα έχουμε και ευρώ παραπάνω» και παράλληλα «ο στόχος είναι 6άδα και Κύπελλο». Πολύ δύσκολος συνδυασμός προφανώς υπό ΚΣ, εκτός αν ο προπονητής καταφέρει να βρει μια τρομερή χημεία σε ένα ρόστερ μειωμένης ποιότητας / αθλητικότητας και γίνει η υπέρβαση – ίσως μαζί με μια καλή παρέα παικτών. Θα το πετύχεις μια φορά στα 10 χρόνια, τις άλλες 9 θα παίζεις πλέι άουτ με την Κηφισιά. Μακάρι να γίνει η έκπληξη και ο ιδιοκτήτης να αποφασίσει να κάνει μια σοβαρή επένδυση (όχι για να πετάξει χρήματα ή να μας κάνει χάρη, αλλά για να δυναμώσει την ομάδα και να μπορεί μελλοντικά να κάνει απόσβεση από πολλές πλευρές).

Πάμε όμως λίγο στο μυαλό του Δέλλα!

Ο άνθρωπος είναι μικρό διάστημα, αλλά έχει διαμορφώσει ήδη άποψη για το ρόστερ και όπως είναι λογικό θέλει να κρατήσει έναν κορμό για να «χτίσει» την ομάδα της νέας σεζόν. Το δήλωσε άλλωστε.

Εκτιμώ αρχικά θα ζητήσει να ανανεωθούν κάποια συμβόλαια κομβικών παικτών που φαίνεται να υπολογίζει: Βούρος, Μεγιάδο, Τοράλ. Πολύ σημαντικό να ανανεώσουν και οι τρεις θα πω εγώ, ακόμα και ο Τοράλ που με Δέλλα δείχνει να θυμίζει που όλοι ξέρουμε πως μπορεί να γίνει.

Θεωρώ θα μείνουν όσοι έχουν συμβόλαια που «τρέχουν»: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Αμπάντα, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Γκλάζερ, Γκαγιέχος, Μπάκιτς, Ριέρα, Χιμένεθ, Ισέκα.

Προσθέτουμε κάποια νέα παιδιά όπως οι Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης συν 2-3 ακόμα (Καλαφάτης, Χνάρης, Λαγουδάκης, Σημαντηράκης, Αδαμάκης, Φαιτάκης, Ζαχαριουδάκης, Κουτσουπιάς, Πιστικός, Σταυρόπουλος – υποψήφιοι αρκετοί), βάζουμε και Σηφάκη – Γρίβα που επιστρέφουν από δανεισμό και λογικά θα πάρουν ευκαιρία στην προετοιμασία.

Αν ισχύσουν τα παραπάνω, έχουμε ήδη μια καλή βάση 20-22 παικτών, με σωστή αναλογία εμπειρίας – νιάτων. Και μακάρι να γίνει αυτό, διότι να λέμε «είναι όλοι άχρηστοι, αλλάξτε τους όλους», το πιθανότερο είναι να πάμε σε ακόμα χειρότερους και να αποκτήσουμε «χημεία» σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια το 2026 στην SL2.

Τι θα ψάξουμε σίγουρα; Βασικό στόπερ να παίξει δίπλα σε Βούρο (Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος αναπληρωματικοί), βασικό δεξιό μπακ (αντί Λάρσον), βασικό αριστερό μπακ (αντί Θοράρινσον) για την άμυνα. Δύο εξτρέμ καλύτερους από Μοσκέρα – Μπάκου, έναν βασικό και ακόμα έναν να δίνει βάθος συν έναν αναπληρωματικό φορ (αντικαταστάτης Φελίπε).

ΑΝ, λοιπόν, οι Βούρος – Μεγιάδο – Τοράλ ανανεώσουν (ξαναλέω κομβικό για εμένα), πάμε για 5-6 καλές κινήσεις και έχουμε μια ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο στην 6άδα.

Συμπέρασμα: Αν ο Μπούσης ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ στηρίξει τον κουμπάρο του, η επόμενη σεζόν έχει προδιαγραφές να είναι καλύτερη για τον Ο.Φ.Η.! Αν μείνει στα γουιμπιλίβ, αφήσει να του φύγουν Βούρος / Μεγιάδο / Τοράλ και φέρει παίκτες επιπέδου Λουκάο στις μεταγραφές, τότε πάλι θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας και η ομάδα θα παλεύει να βρει δύο ομάδες να βάλει από κάτω.
Δυνατότητα σχολιασμού και πρόσβασης στο chat room με ΔΩΡΕΑΝ απλή εγγραφή στο oficrete.gr

Oficrete